happy 25

Nu är jag 25. Gillar att det fortfarande är roligt att fylla år!

Hade en finfin födelsedag. Den började med ett gulligt telefonsamtal från världens bästa och finaste Johan! Me love. Sen ringde dom andra världens bästa!
Väl på jobbet fick jag tårta av Sara och en orkidé av min chef Lotta. Sen en massa sång, till och med ägarna av koncernen som var där på besök kom och sjöng lite för mig! :)

På kvällen träffade jag Hella och fick finfina presanger! Bl a en plåtaffisch (filmaffisch "the devil is a woman" som jag älskar. Sen blev jag bjuden på middag av love, fick en schnügg smurftischa från junk food och kvällen avslutades med en ifk-match. Trevligt med hemmapremiär, men matchen i sig var väl inte den bästa. Och så trodde jag att jag skulle frysa ihjäl. Glä. Vill ha sommar nu!

Min och Hellas födelsedag ska firas på lördag med en stor fest, mellanstadie/90-talsdisco. :) Mamma kommer ner och ska vara med också, ska bli hur kul som helst!

Och på torsdag ska jag gadda mig, äntligen!!! :D

Nu ska jag lägga mig så jag orkar gå upp kl sex i morgon igen.
Pusspuss



Fölsedag

Har haft en alldeles finfin födelsedag! Tack alla sötnötar :)
Pusspuss o god natt

Telefånen

Haha, har lyssnat på ett klipp med H o S som är helt klockrent. Kördes på p3 på Enhörningen och Livh, man kan lyssna här: http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=1658742&BroadcastDate=&IsBlock
Det är den andra delen, 40 minuter in.

Låten "telefånen" är tydligen gjord av Michael B Tretow, samma snubbe som gjorde "en makalös manick".




love

Jag är kär!
Helt underbart när jag vaknade i morse bredvid världens finaste kille, fick det största leendet på mina läpparna och pirr i magen. Usch så larvig jag känner mig nu, men men  :)

Puss

Nifters och Sarea

I morgon på skärtorsdagen så står både Nifters och Sarea på scenen på Hugos i Norrköping. Kom dit!
Runt kl elva går Sarea på och efter det Nifters. Kommer att bli en fantastisk afton!!!



http://www.myspace.com/nifters
http://www.myspace.com/sareamusic

RSS 2.0