Note to self.

Jaha, dags för dagens note to self

... lek inte att din hand är en råtta om du har en katt med väldigt vassa klor.

... ta inte i en salmiakbalk om du har sår på tummen, det svider!

... lys inte med en ficklampa under soffan om du inte vill se vad som gömmer sig där under!

24 timmar - Schenkenberg

Alltså, näe. Nu har jag råkat spana på 24 timmar med Pernilla Wahlgren och Marcus Schenkenberg. Den förstnämnda har jag verkligen aldrig gillat. Träffat henne nån gång och hon känns inte alls sådär sprudlande som man lätt kan tro att hon är. Den sistnämnda har jag (som många andra) haft uppsatt i mitt rum, ja inte Marcus alltså. Utan en affisch. Han har ju alltid varit snyggmodellennummerett på nåt vis.

Men! Jag ville verkligen inte höra och se honom på tv. Nu är allt förstört. Tusan. Den där bilden jag har haft av honom i säkert 14 år är putsväck.

Jahopp.

Maskeradbilder

Här kommer några bilder från maskeraden jag var på för ett par veckor sen. 




















You can go your own way

I morgon är det tenta, ska skriva externredovisning i fem timmar. Kul jul! Det har varit grymt hårda veckor den senaste tiden med mycket jobb och dubbelt plugg, blir liite lugnare ett tag efter tentan. Skönt. 



Note to self.

Note to self.
Kolla inte på humorprogram när du slagit i käken så du får ont av att skratta. 

Jag kanske har råkat slå igen bildörren på ett väldigt konstigt ställe. Den där punkten nedanför örat/bakom käken och i käkbenet. Jägarns vad ont det gjorde. Att skratta och äta gör ont. Blä.

Note to self för femtielfte gången.
Sluta va så klantig!!

För övrigt så har jag varit på hk i Stockholm med mina härliga kollegor idag! Mycket nice. I bilen på väg hem blev det lite sång och mycket skratt (innan bildörren alltså). Sången bestod av final countdown och broder jakob i kanon. Mycket vackert! ;)

RSS 2.0