Förstahandskontrakt!

Waaah, är så glad!

Min hyresvärd ringde i förrgår och pratade in ett mobilsvar där han sa "ja du ska ju flytta sista december så jag tänkte komma och visa din lägenhet för några". Jag hyr bara i andrahand och fick panik, för jag har inget att säga till om då...
Försökte ringa upp honom, men fick inget svar varken igår eller i förrgår. Började kolla efter lägenheter, det är ju bara en månad kvar liksom!

Men, så äntligen ringde han upp mig i eftermiddag... och sa att jag kan få överta förstahandskontraktet på lägenheten. JAAAAAAAAAA! Studsade upp o ner i universitetets korridorer av glädje. Så jäkla gött!
Får kontraktet nästa vecka så efter det ska det firas med en rejäl inflyttningsfest! :D

Ikväll ska jag på pyjamasparty och filmkväll i Norrköping, i morgon blir det julfest på Grand med jobbet o sen en liten utgång till Hugos.
_________________________

Apropå ingenting.

Genre, vad konstigt det stavas med tanke på hur det uttalas?!

Schjuuk

Bläbläblä vad bajs jag mår. Skulle till skolan i morse, och ville verkligen gå men det gick inte. Har legat däckad hela dagen hemma hos A, vaknade vid tre. Nu har jag precis tagit mitt pick o pack och flyttat hem igen. Men det känns skittråkigt, kommer sakna att bo med Ballesch! Förhoppningsvis så får jag iaf lite sällskap av mina kissar som kommer hem snart igen, dom har bott hos husse i en vecka nu.


Ser snön yra här utanför fönstret o fick ett litet lyckorus när jag gick mellan bostäderna. Hur fint som helst ute... I love snö.

Kollat på lite Madagascarklipp precis, helt underbar! Ska kolla på tvåan i veckan med Karusella, Anna-Veva o Andreas.
Just det, fick sällis på morgonen i lördags innan jag skulle upp till jobbet. Eller, kl sex närmare bestämt. Då kom Andreas (4 år) till mig i soffan o sa "jag vill gosa med nån", sötungen :)

Julian: [Mort grabs Julian's foot] What did I tell you about the feet! Maurice didn't I tell him about the feet!
Maurice: He did tell you about the feet.
Mort the Mouse Lemur: [cutely] He he!

Feber men glad ändå

Har änligen fått beskedet att dom ska operera bort mina halsmandlar, wee!!

Är ikväll hemma hos min veva. En kille här som sitter o spelar gitarr o sjunger för oss och "han kom från Ockelbo *3, han åkte tåg, han hade ett barnbarn som kom från Järpen, från Ockelbo..."

Har suttit o asgarvat :D
Annars har jag o Andreas kollat på Wall-E, grym film!


*****(snö)

Ååååh, det bara öser ner snö utanför fönstret här i Linköping. I like..
Bor hemma hos min A denna vecka eftersom dom håller på att göra stam/rörbyte i min lägenhet. Det är nice att ha en sambo igen, vi lagar middag åt varann o bara myser! :)

Idag är det mest bara läsning för min del. Sitter och pluggar inför en pedagogikdugga som vi har i morgon. Det går åt en massa kaffe kan jag säga... Nu ska jag bege mig ut en sväng i snöyran och möta upp en vän för lite tefika. Efter det ska jag ta en sväng till mataffären och inhandla lite middag till A o mig. Sen åter till Illeris, Ellström & Docherty.





Har hittat en helt underbar tröja, om tomten läser det här så önskar jag mig en sån i julklapp.

Je suis le mouton de maison Engelbrecht!

Igår hade vi en galen kväll jag och mina gamla gymnasietjejer (Ribosomen, Softlan, Cykelgudinnan, AlleBalle o jag Mouton de maison). Det blev pocketbokhazard, vindrickande, sanning och konsekvens-spelet (!!) och en massa skvaller. En helskön fredagkväll mao. Har en grym teckning här då R skulle "rita de två könsorganen", väldigt fin måste jag säga! :) Det blev också en sjätte inspelning av vår tikidi tikidi-låt, grym är den! Hehe.

Får se hur denna lördag slutar, hoppas på mycket dans och myys! :D

Sitter nu och spanar in en massa tattoosidor, hittar så mycket snyggt! Funderar just nu på att tatuera in min största skräck på överarmen, en fet orm. Med schyssta skuggor och fjäll i olika färger. Annars är jag lite inne på att köra old school, med körsbär, svalor, pinup, rosor m.m..

Jag önskar mig:
superkärlek
och nån som vill köpa denna ring åt mig :)

Ringen som är så himla fantastisk heter Rosa Cushion och kommer från http://www.olelynggaard.dk

Yeeeey, nu är tjejmobilen min :)

Tihi, nu har jag blivit sådär ultraflickig. Har fått den mobilen jag önskat mig, den rosa och guldiga t650:n. Tycker den är såå fulsnygg och jag älskar den!

Min helg har varit helt underbar. Träffat massor med mysiga människor och inte partat överhuvudtaget (=ingen baksmälla!). Schjukt schönt. Har ätit hotellfrukost, gått härliga promenader, fikat med massa olika vänner o bara myst. Mmm.

Nu ska jag lyssna på Death cab for cutie.


Allt som står på internet är sant.

Test av framstjärtar.

http://www.yttermera.se/sex_och_karlek/for_man/sex/vi_testar_framstjartar.html

RSS 2.0