Nu är soffan på plats!

Efter mycket kånkande så är äntligen soffan på plats! Jag och gubben som kom med den fick först inte in den genom ytterdörren och sen inte in i vardagsrummet.. shit vilket meck!! Vi fick skruva och ta isär den hur mycket som helst. Sen stack han när bitarna låg i vardagsrummet, men nu har jag fått ihop den. Skönt med en soffa efter 2 månader :)
Det är två andra i lägenheten som också gillar den..




Soffan är köpt!

Weee..! Nu är min jakt slut, soffan den är vald och betald! Den kommer förhoppningsvis redan i morgon att stå i mitt vardagsrum :)

Jag och A provlåg den massor och den är helt underbar... En massa goa dunkuddar man bara kan mysa in sig i, I LIKE!

Annars idag har jag varit på seminarium och sen blev det storhandling. Har tänkt (som många gånger innan) att jag ska börja käka lite bättre och mer regelbundet, så nu är hela kylen fylld med god(grön)saker.. Ingen studentmat direkt.

Och det där kaffet jag drack igår hade visst effekt. Detta märkte jag efter att jag vaknat en-två timmar efter att jag hoppat i säng. Låg med ögonen uppspärrade hela natten.. gaaah! Nedskärning på kaffe, därmed basta.

Haha, ni måste gå in på den här sidan! Det är ett test av "framstjärtar". http://www.yttermera.se/sex_och_karlek/for_man/sex/vi_testar_framstjartar.html

9 koppar kaffe senare

Gaaaaaaaah, koffeinet har ingen inverkan på mig! Är nu inne på min tionde kopp och hade hoppats på att vara pigg vid det här laget, men ack nej.



Haha, Jennas 10 budord del 1. Det här är grejer du inte skall göra som kille, som har hänt Jenna..

"Du skall icke låtsas att den halkade fel (här syftar jag på bakdörrskillar somvartannat juck försöker sticka in en i baken)"
"Du skall icke kunna ta emot en större dildo än jag kan"
Saker du inte får säga:
"Men min förra flickvän brukade göra det"
"Dina bröst känns nästan lika fina som min systers"
"De här sexleksakerna är nästan helt nya"

Del 2, om avsugningar

"Du skall experimentera med ansiktssprut och att svälja: ett ansiktssprut är när killen kommer i ditt ansitkte och jag känner inte en enda man som inte tänder på det. Att svälja är ju också mycket sexigt. Det är visserligen något man måste lära sig att tycka om, men det smakar också bra om han äter bra (särskilt om han äter ananas)"
"Du skall inte få det i ögonen"



Mina kurrkissar är lite trötta och myssugna :)

"Psychology" och "How to make love like a pornstar"

Det är vad jag läser just nu, den ena boken (eller kanske båda förresten?!) är studielitteratur och den andra är så mycket roligare att läsa. Jennas 10 budord är asbra :)

Sitter vid köksbordet, dricker miljarder koppar kaffe och försöker koncentrera mig på att plugga men det är så tråkigt. Eller psykologi är roligt, men jag är inte så sugen för tillfället bara. För tjyven. Har en massa annat som tar upp för mycket av min hjärna.

Ikväll blir det storhandling, ska börja göra lite mer matlådor och mer gi-mat. Ska försöka hitta mig en lergryta också, det bästa jag vet är lergrytemat... Fläskkarré, hel kyckling med en massa örter och grönsaker... mmm!

Nä, nu ska jag återgå.

PUSS

Mina kändisdubbelgångare

Yeees, min favvotjej Keira Knightley är med på första platsen :)



Jag har förresten köpt en cykel! Det är en grön jättefin herrcykel som heter Turbotutten.

Porrpolare - ett inlägg tillägnat min PP Sofia

Jag har fått en uppgift av min kära PP Sofia att skriva ett inlägg om pp-skap. Så nu kör vi..

Vad är en porrpolare? Hur är en riktig porrpolare egentligen? Kompisar som knullar, eller som pratar porr eller som i coupling (se nedan)..? Jag anser att en PP är någon man alltid kan komma till och någon som inte dömer en. En PP berättar minsta lilla grej som hänt och lyssnar på den andre.

S, kommer du ihåg historien om hur/när vi blev PP?

I Coupling (engelsk humorserie) tog de upp fenomenet porrpolare. Det är alltså två vänner som ingår ett förbund, att om den ene dör, ska den andre ta sig in i den dödes lägenhet och städa undan all porr innan hans/hennes föräldrar går genom dödsboet. Det tycker jag låter bra, är du med på det PP? Just nu är det A som har nyckeln till mitt hem, men du får låna den av henne.

/PPPP (porrpolarenporrpatrice)

Det är så logiskt..

.. alla fattar utom du.

4 dagars party

Jag är slut och min kropp tror jag inte orkar med mig längre. Men har haft det så jävla bra så det kvittar!! :)

Först blev det en tur till Jönkan där jag umgicks med 3 finfina vänner. Kokade kräftor, plockade svamp och blåbär, och drack en massa rosé vilket resulterade i lite partajande!

När jag kommit hem därifrån blev det en snabbis till skolan för att underhålla hjärnan lite. På kvällen blev det fest i Norrköping med lite nya vänner som jag gillar massor! Det blev lite smink, mycket sprit, lite hångel o mycket tjejsnack! Kvällen förstördes dock lite av att jag var ledsen, förbannad och såg svart. Men skönt att man har härliga tjejer..

På lördagsmorgonen fick jag lite bråttom till bussen mot Stockholm. Kom springandes i sista sekunden och gladde min vän som trodde hon skulle få åka ensam :) Satt där bakis och halvdöd, men piggnade till efter att vi checkat in på ett finfint hotellrum på söder, sushi och lite shopping. Hittade ett par helt underbara kilklackskor, svarta och höga som tusan :) På kvällen blev det party igen då vi var på en dubbel 30-årsfest!

Denna dag har bestått av en megastor frukostbuffé, umgänge med världens bästa A och betal-tv-kollande (om man inte har guldkort vill säga :)) i hotellsängen.

Nu är jag hemma igen och ska kramas med mina kissar!

Tjupp

Woho

Nu är jag ledig i en hel vecka! Wee..!

Har gjort bra ifrån mig på jobbet denna vecka så lite ledighet känns välförtjänat :)



I morgon blir det grillning, på lördag lite giftasfirande och på söndag bär det av till Leksand. Sen när jag är tillbaka från min lilla tripp är det dags att sätta sig i skolbänken. Ska bli askul att träffa alla PA-are igen! :)

Hejpusses

Inlines

Tänkte köpa mig ett par inlines.. Jag kommer att se ut som Bambi på hal is, minst. Som mitt ex sa: "Inlines?! He he.. Det skulle jag vilja se dig på!" Får öva lite i min ensamhet innan jag vågar visa upp mina färdigheter för nån tror jag :) Eller någon som är sugen på att lära mig?








Vill ha



Kanindiskställ :)
Nu när jag inte har någon diskmaskin längre måste jag ju åtminstone ha ett fint diskställ




Finfin stol som jag vill ha på min balkong




Lite gulligt parasoll, också till balkongen




Sov adligt i Sir Elton-sängen




Mina slantar vill jag lägga i en ursöt spargris (eller sparfår, spartupp..)

RSS 2.0