Mysa med kossor

Är det inte vansinnigt mycket kossor i reklamerna på tv-apparaten just nu? Jag älskar dessa djur. Är väldigt sugen på att gosa lite med en ko just nu.
Mu.
Lite såhär. Tänk vad myspysigt! Fast inte om den lägger en koblajja förstås.

Jumpsuit

Oj, shit pommes. Tänkte nu att jag skulle skriva om helgen som var och kom på att det redan är torsdag, och nästan helg igen :)
I lördags var jag ute med mina "gamla" kolmårdentjejer och ett par tjejer till. Vi åt massa och jättegod thaimat på Sing Thai. Verkligen galet hur mycket mat de serverar på en portion, och helt galet att jag åt upp nästan allt (utom paprikan, såklart). Biff med basilika extra stark blev det, mm.
Sen bar det vidare till bishop och grand för lite dans och drinkar/god öl.
I söndags blev det en nice dag med dessa tjejer på stan. Inhandlade en mycket härlig jumpsuit som jag sitter här hemma och myser i. Har tagit en äkta "provhyttsbild" a la alla fjortismodebloggar.

Provade fina glasögon (ja, jag är sarkastisk. Jag diggar inte dessa brillor).


Halv åtta hos mig

Jag vill också på middag hos Jessica! Hon är ju sockersöt och trevlig och maten verkar apgod!
Har nyss kommit hem från ett hårt men döskönt spinningpass, det är som döden att sitta och kolla på matprogram nu... baaaaaaaaah
http://www.tv4.se/1.812873/halv_atta_hos_mig?episodeId=1.874138


Ikväll är vi farliga!

GRRRRRRRRRRR! Se upp för "systrarna"!



(dock inte med denna utstyrsel ikväll, men vi är farliga ändå..)

D&G L'Imperatrice

Har världens gulligaste mamma och mormor! Var på postutlämningsstället nyss och hämtade ut ett födelsedagspaketet, fick en parfym jag velat köpa lääänge. D&G Anthology l`imPerATRICE 3 LOVE IT! Det är en av fem parfymer ur "D&G Anthology" och är en unisexdoft med vattenmelon, kiwi, rosa cyklamen och musk. MMM!!

http://bonzaspice.com.au/product_images/x/d_g_l_imperatrice_100ml_ad__83364.jpg

D&G

 


Khoma

Åh, i morgon spelar Khoma i Linköping. Jag vill dit!!! Ska inhandla deras nya skiva i morgon iaf tänkte jag. Och några till, lite Muse och Foo fighters blir det för födelsedagspengar jag fick av min fina mamma :)

Och. 26 är inte så farligt, bara lite. Det är läskigt att tänka att man är närmare 30 än 20.. ujuj.


Long time no see.

Jahopp, nu har Patrice varit sådär seg med bloggandet, igen. Det kan hända att det varit lite väl mycket i skallen senaste tiden.
Hänt sen sist:
Nifters spelade på Hugos, kanonkväll! Dom är så bra.
Var hemma i Järpen hos min familj! Åkte skidor i Åre och mös väldigt mycket med the family. (Fick också jordens äckligaste blåsor runt vaderna som gjorde vansinnigt ont, jäkla hyrpjäxor)
jao



mina söta mojjesyskon :)

min fina mammi
Sen var jag i Fränsta hos den andra familjen, körde häst och hälsade på en kompis jag inte träffat på flera år bl a. Nice! Dom har en massa söta djur där.. hästar, kaniner, katter, marsvin, hamstrar.. hamstrarna och kaninerna hade precis fått ungar och kattungar var på g, sjukt gulliga!!

lurvkaninunge!
Blev sen smittad av mina syskon och låg däckad i feber. Det senaste halvåret har jag varit sjuk så mycket att det måste räcka för resten av livet. Nu jäklar ska mitt immunförsvar byggas upp.
En ny kurs har startat i skolan HRD. Motivation noll, men ska försöka bygga upp den också.
Jobbat! Vilket är så mycket roligare än att gå i skolan. Har haft ett bra och roligt medarbetarsamtal med min chef.
Börjat planera en resa till Sri Lanka, och den här gången hoppas jag verkligen att det blir en sån!!
Jag har gått från nästintill svarthårig till blond! Min vanliga hårfärg är brunsvart och har alltid haft mörkt så det är en riktigt stor förändring för mig :) Bilder ska komma, ska bara ta mig i kragen och knäppa några.

I morgon fyller jag år.. 26!! Vad hände? Har ju inte alls hunnit med så mycket som jag hade trott jag skulle gjort fram tills nu. Men äh, det hinns med. Börjar dock få lite tidsångest.. börjat tänka på var jag vill bo och jobba med, att det skulle va nice med ett riktigt förhållande, barn och grejer. Ojoj.