Freitag

Idag är det fredag och jag är ledig hela helgen, sköööönt! Iof har jag en massa att plugga, men inget jobb iaf. Ikväll blir det storhandling och sen bara en lugn filmkväll.
Igår var jag i Norrköping hela dagen och pluggade med Sara och Hella. Efter blev det afrodans på SATS med Hella, askul! Men ska aldrig med vara barfota, aj vad ont jag har i fotarna! Värsta stora blåsan under storstompen (stortån). Efter träningen blev det sushi... mmm! Världens bästa mat, om jag var tvungen att välja en maträtt att äta varje dag skulle det lätt bli det.

Har fortfarande inte klurat ut vem som har beställt Allers till mig.. Men lite glädje har jag av den måste jag säga, sitter och löser sudokus nu till morgonkaffet :)

Har lagt en beställning på H&M, dom har ju börjat med inredning nu. Det blev bland annat en kudde designad av Liselotte Watkins. Me love me like. Hon gör såå fina mönster!

Detta är lite från H&Ms nya Home kollektion, kudden jag beställde är den uppe i högra hörnet.



Dampkatt o damp i brevinkastet

Det måste vara nåt galet med den ena av mina katter alltså.. han är en dampkatt, minst sagt! Han har precis galopperat flera varv i lägenheten och bara glidit på golven och åkt in i element och grejer. Nu står han på armstödet på soffan och jagar sin egen svans.. Ojojoj. Självklart är det precis när jag ska gå och sova också!

I morse blev jag mäkta förvånad när ett nummer av Allers (!) damp ner i mitt brevinkast. Tänkte att brevbäraren måste lagt den i fel inkast, men icke, den var adresserad till mig! VEM har beställt Allers i mitt namn??

How often do you find the right person? - Once

Hörde precis en låt från filmen Once. Den är helt underbar, eller båda är helt underbara! Jag såg filmen förra året på Norrköpings filmfestival och bara älskade den..


Linköping vs. Norrköping

Efter att ha bott i Norrköping i 8 år så flyttade jag till grannstaden Linköping. Kan ha varit ett av mina sämsta beslut nånsin. Jag och staden kommer inte riktigt överens. Ok att det är skönt att ha nära till uni, men allt annat=me no like. Att flera vänner snart flyttar härifrån gör ju inte saken bättre. Glää. Och.. min lägenhet. Jag gillar det mesta med den. Men! När grannarna spolar i toan så låter det som tjutet från ett ånglok eller nåt. Detta betyder att jag inte kan lägga mig och sova förrän den sista grannen lagt sig, och sen kan jag inte sova efter att den förste gått upp på morgonen. Ofta blir det sömn i högst 4-5 timmar... less.

Mycket gnäll. Jaja, ska nog kolla på nåt nytt boende snart, förmodligen i Norrköping. Hemma.



När jag var liten så samlade jag på såna där tuggummibilder, och nu har jag hittat några som jag hade glömt bort.. "garbage pail kids", jag hade ju massor av såna! Shit vilka bilder, tror inte jag tänkte så mycket på hur dom såg ut när jag var mindre ...






En söndag med plåtning & närakära

Har nyss pulsat hem i snön efter en dag i Norrköping (stavas det pulsa eller pölsa? Jag uttalar det som det sistnämnda, men det är ju en maträtt.. hm). Har fotats till ett skivomslag, där glada jag skulle se arg och ångestfylld ut. Hoppas att det blir snygga bilder, ska bli skitkul att se resultatet! Mycket vitlök, lite whisky, mycket svart, lite kyla.. det måste bli bra!!

Har också hunnit med att umgås med människor jag tycker väldigt mycket om idag, dom gör mig glad ända in i själen.

Onödigt vetande? #9

Om Barbie fanns på riktigt skulle hon ha måtten 39-23-33.

I love You, but I love me more

Det snöar, som tusan. Kom precis innanför dörren här hemma och såg ut som en snögubbe även fast jag bara gått från bussen.
När jag gick från jobbet tidigare ikväll och såg flingorna dala ner så kände jag bara.. ett lugn och att det var lite romantiskt. Om det nu kan vara romantiskt när man går alldeles själv?
Jaa.. men det kanske är så. Jag ska tamejtusan vara kär i mig själv. Nu fick jag ett Samantha-citat i uppsnurrandes i skallen också..

"I love you, but I love me more".


Barbados apache-dans

Hahaha, glömde ju berätta det roligaste vi gjorde.. vi dansade apachedansen som tusan :D Kolla in Barbadospojkarna och The Apache dance.


The last kiss.

Har haft en trevlig kväll med en massa härliga vänner. Först blev det sushi för min del, sen en massa skvaller o snack och sen började vi kolla på en film. The last kiss med bl a  Zach Braff blev det. Jag hade tyvärr glömt bort att jag redan sett filmen och tycker att den är så full av ångest. När halva filmen hade gått bestämde jag mig för att gå hemåt, orkar inte med ångest just nu känner jag och tänkte ändå försöka mig på en någorlunda tidig kväll eftersom jag ska upp och jobba i morgon.
Filmen handlar om en massa olika par som bryter upp från sina förhållanden när vuxenlivet blir för allvarligt med bröllop och barn m.m. Den är bra gjord, men ibland känns den lite för highschoolserieaktig och den blir lite för mycket. Nä, ingen film för mig!

Nu har jag diskat och ska lägga mig i soffan och somna till nåt av alla asbra program som går på tv-apparaten.

Just det, har också lyssnat massor på Creep ikväll. Me like, me love.
Här har vi låten i fyra olika versioner, först med Radiohead som gjort låten (deras debutsingel 1992), sen olika versioner av Korn, Timo Räisänen och Damien Rice.
Vilken gillas mest?










Knutbydramat..

Nu har jag precis kollat på dokumentären om Knutbymorden, Kristi brud och Helge Fossmo med fler.. Ikväll sändes den andra delen av tre, den tredje tror jag sänds nästa torsdag. Kvällens avsnitt kan man kolla på på TV4 (http://www.tv4.se/2.28209?videoId=1.850454) under en vecka framåt om man missade det.

Jag vet inte vad jag ska säga.  Läskigt. Deras prat om "vägen hem" (som också dokumentären heter) skrämmer mig...

"Tv-serien Knutby - vägen hem är en journalistisk dramadokumentär som uteslutande bygger på verkliga händelser
från Knutbydramat där pastor Helge Fossmo anklagades för att ha mördat sin första hustru Helene, men frikändes. Fossmo anklagades också, och dömdes för, att förmått barnflickan Sara Svensson att mörda hans andra fru, Alexandra. Personer som varit med i församlingens innersta krets berättar för första gången om vad som försiggick i den kontroversiella frikyrkoförsamlingen. Autentiska inspelningar från församlingen och intervjuer, varvas
med rekonstruktioner, där skådespelare gestaltar huvudpersonerna i detta dokumentärdrama." -TV4

Vita hästen..

Damn it. Vita hästen förlorade igen.

Jag var skittaggad när jag gick på hockey idag! Var som vanligt med Johan och Jonas, men fick också med mig Sara och Victor :) Först ser det bra ut och dom leder med 2-0, sen går det bara utför... Skövde vann till slut med 3-2. Skåre vann sin match mot Örebro så nu gick det verkligen skit.. Dom behövde poängen och lite målskillnad för att komma ikapp, men icke...
Största underhållningen under "hockey"matchen stod en av pompomdansarna för. Kunde inte sluta garva åt den stackars flickan i högra hörnet som inte hade nån taktkänsla och gjorde tvärtemot vad dom andra gjorde om och om igen.

Nu ska jag göra nåt för att bli trött så jag orkar plugga i morgon. Funderar starkt på att införskaffa några slags sömntabletter, det här går ju inte! Att inte kunna sova alltså.  Ända sen jag flyttade och började sova själv har jag sovit crap. Behöver någon bredvid mig...

...

"Trying to forget someone you love is like trying to remember someone you never met."

Onödigt vetande? #8

Hannen hos vandrande pinnar kan inte para sig när dennes huvud är fast vid kroppen. Honan tar initiativet till sex genom att slita loss hannens huvud.

Alla stjärtars dag och andra dagar

I lördags vaknade jag upp halvbakis efter en utekväll på flamman av att mobilen ringde. Fick blombud :D Jättefina rosor med tillhörande kort från mitt ex.. fiiiint!
Fick också nallebud av min söta mammi och mina syskon, en supersöt kanin som heter Skruttan :)





Alla stjärtars dag spenderades först med H, vi var alltmänt trötta och satt på stan och åt semla o pannkakor. Mums!

På kvällen blev det stjärtfest med en massa trevliga människor, efter det Palace där S bjöd på skumpa. Sash och Pandora var ute på 90-talsturné med S, askul! :) Jag som skulle vara duktig och bara dricka folköl, det sprack visst.. Var också på Hugos där det dansades massor, efter det hamnade vi visst på en svartklubb på stockholmsvägen.. vet inte riktigt hur det gick till! Men en sjukt rolig kväll, tack alla som bidrog till den! :D


Onödigt vetande? #7

Blåvalshonan har den största vaginan på planeten med ett djup på mellan 1.8 och 2.4 meter.

Alias

In flames och Timo på grammisgalan.. underbart


Onödigt vetande? #6

Om du bankar huvudet i väggen under en timma så förstör du ca 150 st hjärnceller.

Onödigt vetande? #5

Världens längsta pubishår är uppmätt till 1,4 meter!


Helgen

Ikväll spelar PCO på Sveaskeppet i Norrköping, kom!
I morgon blir det jobb och en förhoppningsvis lugn kväll.
På söndag blir det inspelning av Singing bee, ska upp och heja på A! Ska bli grymt kul. :D

Nu ska jag snart ut på staden för att luncha med H, sen blir det kalkyleringsföreläsning i em. Buhu.

Har så sjukt mycket snö här i Link! När hann den komma? Hur ska jag lyckas ta mig fram med min Turbotutte till cykel i denna snömodd? Han gillar inte snö, tycker det blir så halt.

Onödigt vetande? #4

På japanska uttalas orden för fyra och död på precis samma sätt. Detsamma gäller för orden för nio och smärta. Därför har inga hotellrum i Japan nummer 4 eller nummer 9.

Onödigt vetande? #3

Om man vässar en blyertspenna riktigt bra, och doppar den yttersta spetsen i nikotin och sedan trycker in denna minimala mängd genom huden på en människa dör den personen direkt.

Optimism vs pessimism

Jag har alltid sett mig själv som en självklar optimist, kom precis på att jag köpte en tröja på NZ där det stod "natural born optimist". Idag och många andra dagar bakåt har jag dock inte varit särskilt optimistisk, snarare tvärtom. Var ska man ligga på optipessi-skalan? Det är lite naivt men också härligt att alltid försöka se saker från den ljusa sidan, känns lite Peter Pan-aktigt när han pratar om sin fantastiska värld. Känns också ganska deprimerande med pessimistiskt tänkande. Lagom är bäst? Ska man behöva kämpa för att tänka optimistiskt? Jag kanske är en optimistisk pessimist, eller tvärtom.

Utelåst = kycklingsoppa

Idag har jag lyckats med....

att gå upp utan att snooza alldeles för länge
att hinna äta en ordentlig frukost
att vara i skolan och plugga 10-16
att sen sitta hemma och fortsätta plugga
att bli så vansinnigt godissugen att jag glömde nyckeln hemma
att då bli utelåst
att ha turen att A var hemma så jag kunde gå dit och hämta min extranyckel
att ha turen att bli utelåst så jag blev bjuden på smaskig kycklingsoppa av A
att bli ryckig i öltarmen och sugen på flamman

Onödigt vetande? #2

Namnet AC/DC kommer ifrån bröderna Youngs systers symaskin där det stod AC/DC = Alternate Current/Direct Current

popcornfrisyr

Hahaha, sitter och kollar på tv-apparaten. Mojjes nya skiva är här - POPCORNFRISYR! Ett köpmåste. Eller den kanske finns på spotify, näe. Det är för övrigt det bästa programmet, me likey. Spotify alltså.

Gött att det redan är onsdag.. snart helg igen, niiice!

Helgen som var blev det pizza på Trappan i Norrpan med H och S. Efter det skräckis och Ben&Jerrysbuffé.. mmm! Good shit. Jobbade på lördagen och efter det blev det en karatefylla hos A som fyllde 26, och Hugos därefter. En riktigt nice kväll! Dagen efter spenderades mest på soffan kajjasäga, men det var det värt. Tog mig iaf i kragen vid sju och gick hem till H och gjorde hemmagjord sushi. Dom blev hur goda som helst, rekommenderas starkt!

Helgen som kommer tänkte jag ta det rätt lugnt. PCO på Sveaskeppet på fredag (gå dit!), jobb på lördag och därefter mest film och plugg.


Nu ska jag räkna lite mer kalkylering och sen göra en världsgod lasagne.

Hejpusses!


Onödigt vetande? #1

Under en genomsnittlig dag har du indirekt kommit i kontakt med 15 penisar, till exempel genom att ta i dörrhandtag.

Snigelsex

Min bästa symbiosvän H har ett akvarium fullt med fina fiskar. En dag upptäckte vi en liten snigel ibland alla fishes! Denna lilla snigel döptes till Lisenfisen efter att ha släppt en luftbubbla i akvariet. En liten snigelfis och fiskarna var på den som fan o skulle äta upp den lilla bubblan.. jag o H låg o vred oss på golvet av asgarv. När vi har börjat så tar det liksom aldrig slut! :D Hursom så har lilla Lisenfisen vuxit massor o blivit en stor snigel nu. Vi funderar över hur hon kom in i akvariet från första början.. hm.

Nu har jag fått en massa snigelfunderingar snurrandes i mitt huvud. Så satte mig o sökte lite.. Kollade precis på ett klipp om snigelsex, fascinerande! David Attenborough har precis lärt mig massor :) Youtubeklippet nedan visar leopardsnigelns parning.

Sniglar är som ni säkert redan känner till tvåkönade. Trots denna fördel måste de fortfarande hitta en annan leopardsnigel att utbyta kroppsslem (vätskor) med. Annars blir inga småsmåsniglar gjorda. När en snigel blir liggsugen så ändrar den lukt på sitt slem när den går/kryper/slemmar sig fram.

Om den har tur så är det en annan liggsugen snigel som följer spåret och när dom möts så biter följeslagaren den andra lite lätt i stjärten, för att säga att han/hon är där och är sugen. Tillsammans glider de i romantisk strosande takt vidare till ett bra ställe där de inleder en sensuell gnidande slemdans.

Till slut får slemmet den rätta konsistensen och kärleksparet kan falla för varandra i någon form av sex-bungyjump. Dinglandes från slemlinan, fortfarande kring varandra tätt omslingrade, fäller de båda ut sina penisar från örat. De vita manetliknande snopparna växer sig längre och längre och börjar i sin tur slingra ihop sig med den andres. De blir till en näst intill självlysande ihoptrasslad penisblomma innan sniglarnas sperma får byta snopp.

Efter akten släpper de slemtråden som fört dem samman och med en duns landar de en och en på marken igen. Och livet som leopardsnigel fortsätter sin lilla gång.



RSS 2.0