I natt jag drömde..

att jag hade en hund! En liten amstaff. Det var en så himlarns mysig dröm. Link hette han. Åh.


Bio + ikea

Nu är det dag 6 efter operationen och jag har så satans ont. Både igår och i morse så vaknade jag kl 6 av att jag hade så förbaskat ont så jag låg och grät. Känns som att min hals ska spricka.. och tungan är jättesvullen. Så, nu har jag skrivit det. Snart är det bra och då slipper jag halsflussar, wei!

Igår var jag och min kille på bio, "inglorious basterds" blev det. Ruskigt bra!! Men så är det ju Tarantino också. Vilket alternativt slut på andra världskriget.

Idag har jag sovit massor för att slippa smärtan, men har också hunnit med en sväng till Link och Ikea. Köpte en byrå och lampa till hallen, en hylla och badrumsmatta till badrummet och lite annat småcrap.

Om en stund ska jag gå mot bion igen med min karl, ikväll blir det "Flickan som lekte med elden". I like bio. Det känns lite retro. Synd att min hals är som är den är just nu bara, är grymt sugen på att köpa popcorn av kioskmannen.

Hejpusses

Can you ever...


Can you ever really forgive if you can't forget?

12 timmar kvar till operation

Kl 9 i morgon bitti smäller det, då ska jag opereras för första gången. Narkos och så skär dom bort halsmandlarna. Ska bli gött tycker jag efter alla tusen halsflussar jag har haft. Undrar om min röst kommer att bli annorlunda...

Hursom så kommer jag ligga hemma en massa dagar. Så behöver tips på saker att sysselsätta mig med, gimme.

Var och handlade för en stund sen: fruktsoppa, nyponsoppa, kräm, yoghurt, en massa varma koppen, piggelin och fatglass :) Härlig diet.

Nu ska jag ta en liten promenad. Pussokram

Pat, Champ och Skink Simpson


hela livet var ett disco

vad är det här?!

På det fyrastjärniga hotellbadrummet
Vätternstrand i bibelbältet
I det skoningslösa lysrörsljuset
kom beslutet om slutet för dig och mig

Det smakar plast, rök och sprit i din mun
När du pratar verkar du jättedum, och du är alldeles för ung
Men det får duga i natt för båda vet att
Det här betyder ingenting

Kicken, var är den?
Kicken, vart tog den vägen?

Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?
Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?

Fastnar med hjulen i spårvagnsspåren
Framför teven, slickar såren
Norrköping är drogavvänjning
Nej, gud, jag har inte blivit märkvärdig, inte alls
Men farten i mig är värre nu,
hjärnan behöver mer för å ha kul
Dricker te och pratar högt på finska
Jekka är smart och fattar det mesta, så jag testar, hörredu

Kicken, var är den?
Kicken, vart tog den vägen?

Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?
Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?

Ryggen mot väggen, tittar på sista dansen
På vägen hem lovar jag mig själv igen
att nästa vecka bjuder jag upp nån, vem som helst!

Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?
Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?
Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?
Hela livet var ett disco, men hur kunde det bli så svårt?


Friterad geting

Ikväll hittade min Julian en geting i hennes pommes. Friterad och krispig.


http://simpsonizeme.com/

Bli en Simpson!

http://simpsonizeme.com/


Disco-daggarna

Ikväll ska jag och Julian fira vår 1-årsdag! Det blir kräftor, bubbel och Disco-daggarna :)




Ska nog börja brodera




Börjar bli lite rädd för svininfluensan


Men...

...ge mig filmtips då! Tips om bra serier/boxar emottages också tacksamt.

Amélie! Vill ha filmtips.

Har precis avnjutit frukost i soffan framför bästa filmen le fabuleux destin d'Amélie Poulain (Amélie från Montmartre). Detta gjorde jag tillsammans med mina galna katter (eller en av dom är galen). Skinkost och jag delade på min skinkostmacka medan Champinjoner skuttade runt och rev upp hela sängen innan han la sig under bäddmadrassen.

Just nu är det delen av filmen då Amélie gör saker i den elake grönsakshandlarens lägenhet. Hon häller i salt i whiskyn, byter ut hans tofflor mot ett mindre par, kortar av hans skosnören, byter ut tandkrämen mot fotkräm, skiftar plats på hans dörrhandtag, ställer om alarmtiden på hans väckarklocka...
Som sagt, bästa filmen och det har den varit i flera år. Vet inte hur många gånger jag har sett den vid det här laget.


Ser fram emot en ny film från Amélies skapare (Jean-Pierre Jeunet & Guillaume Laurant), den heter Micmacs à tire-larigot. Den har premiär i Belgien den 29 oktober, så lär väl dröja ett tag till innan den kommer hit. Här är iaf trailern:
http://www.youtube.com/watch?v=DE62W6DawQc

Eftersom jag bara har ettan, tvåan och fyran hemma så har det blivit väldigt många filmer på senaste tiden, men tycker inte att dom har varit så jägarns mycket att hänga i granen.. Så ge mig bra filmtips!

Halsmandeloperation

Nu den femtonde september är det äntligen dags för min efterlängtade halsmandeloperation. Fick remissen i januari så det har ju tagit en stund. Ska bli så jägarns nice att slippa drass med halsfluss var och varannan månad.

Nån som har gjort den operationen? Ska jag räkna med att inte kunna jobba/gå i skolan, i så fall hur länge? Hur länge kommer jag behöva leva på flytande saker? Ska åka och storhandla idag, så får väl bli en massa glass och soppor. Mums :)

 


The haunting in Connecticut

..based on a true story.

Har spanat film med min snubbe och jonass. The haunting in Connecticut blev det. Den var bra, inte asbra, men helt ok. Är bara så jägarns lättskrämd, men jag gillart. Nästa gång vill jag ha nåt läskigare. Gimme.

Dagen spenderades först på jobbet, sen var jag ute i skogarna och plockade kantareller med min plastsvärmor. Hittade inte så många svampar som jag ville, men däremot en massa djur. En ihoprullad snok, en bautastor spindel, fem myggor, en stor padda, en liten groda och en lurvig larv. Hittade också rådjursspill och hörde nåt stort som älgade förbi, en älg?

Nästa onsdag kör vi igen. Då ska jag ha med mig kameran så jag kan fota alla djur om det är brist på kantareller då med. Och mer kaffe.


Melrose place är tillbaka

I höst (november?) så börjar tv400 sända nya avsnitt av Melrose place, min gamla favoritserie. Sydney, Jo och Michael är tillbaka och Ashlee Simpson ska tydligen ha en roll.

Om man tycker det är roligt att veta var dom andra skådisarna tog vägen så kan man läsa det här: http://www.latimes.com/entertainment/news/la-et-melroseplace-pg,0,4113143.photogallery




Men tänkte på en sak, min andra ungdomsfavvoserie Models inc., var tog den vägen? Varför gjorde dom bara en säsong? Går den att hitta på dvd?


Glä för förlossningskliniken

Har precis kommit hem från skolan och satt mig i soffan. Satte på tv:n bara för att ha den lite i bakgrunden, men det var inte så bra för mig som redan var lite illamående.
Förlossningskliniken, usch min mage mår inte bra, vill mest bara spy. Och jag ska aldrig föda barn.
Det är också riktigt dundertråkigt att bara ha 3 tv-kanaler, på tvåan är det precis ingenting, bara den där testbilden. På ettan är det en kortfilm som säkert är ganska bra, men den är slut alldeles strax.

Så, nu blir det lite läsning om arbetsrätt istället. Eller kanske ett avsnitt av OZ först.

Hejpusses

RSS 2.0