Sometimes goodbye is a painful way to say I love you

"Oftentimes we say goodbye to the person we love without wanting to.
Though that doesn’t mean that we've stopped loving them or we've stopped to care. Sometimes goodbye is a painful way to say I love you."

BH-tips

Har köpt en väldigt fin bh på Lindex! Den sitter sjukt bra också, ett litet tips bara :) Brukar inte kunna ha såna liknande, men den här va top notch.
Båg BH Svart
BH 149 riksdaler från Lindex

duty free - ¼ litre of toilet water

Detta får man ta med sig in i Sri Lanka! Diggar översättningen av EdT :)

The duty free concessions allowed into Sri Lanka:
2 bottles of wine
1 ½ litres of spirits
2 ounces of perfume and ¼ litre of toilet water

 

OM FEM DAGAR ÄR JAG PÅ SRI LANKA!!!
(Kanske kanske blir det ett par dagar i Dubai också på hemvägen.)

Höjden av trötthet...

...Kan det vara när man står i badrummet som en zombie och är väldigt trött, börjar blöta ansiktet för att tvätta bort sminket, glömmer bort det och börjar istället borsta tänderna o sen känner att nåt rinner nerför ansiktet och det svider som tusan (och då inte av trötthet) i hela ögonen? Kanske. Hela jag blev svartrandig av min mascara som också hade droppat lite här o var.


Glass+Patrice=sant

img_0266 (MMS)

Det bästa med att vara sjuk är att man har en bra ursäkt till att äta glass, mmm. Glass med chokladsås o Repmånad på tv:n - top notch!


Countdown.. 7 days left 'til I go to Sri Lanka!!

Yeay, bara 7½ dag kvar tills jag åker!! Längtar så jägarns mycket och kan knappt tänka på annat. Fast jag har massor att fixa innan, måste bli frisk snabbt också!

Väl där ska vi (Minna, Saman och jag) kolla in den stora surftävlingen som äger rum, shoppa lite i Colombo, åka på "safari" och kolla in nationalparker med läskiga djur, dricka öl och vodka (som jag blivit ombedd köpa med :)).. och en massa andra saker! Typ sola, bada och jag ska kanske försöka mig på att surfa. Så mycket jag hinner med iaf!
Har längtat i fem år och nu är det nästan dags! Wow.
Saman & Minna

Efterrättsklubb

Gårdagen var sjukt stressig med jobb, skola och efterrättsbakande. Mycket stress som resulterade i mys. Idag är jag dock sjuk... vilket jag verkligen inte har tid med! Har redovisning på uni och sen ska jag ju till Sri Lanka, måste bli frisk nu.

Efterrättsbakandet var mitt bidrag till efterrättsklubben som gick av stapeln hos mig igår. Världens bästa grej är det! Vi är sju tjejer som träffas ca en gång/månad och bara äter smaskiga efterrätter.
Tanken är att vi ska testa nya (för oss själva) efterrätter på varandra för att veta om man kan göra dem och bjuda på till andra och det får inte vara något man gjort förut.
Eller, största tanken med det är nog att umgås och då blir det lättare att få in det i våra stressiga liv om man bokar in nåt sånt här. Att det är just efterrätt vi gör är ju inte så tråkigt :p
Jag brukar alltid göra nåt med choklad som den chokladdåre jag är. Men igår jorde jag faktiskt nåt annat! Bjöd på en ananaspaj som fick namnet "medeltida pinepie", mmm. Dock i all stress och hast så hedde jag i lite för mycket bakpulver så kanterna blev stoooora. Men lite segkripsiga och goda! Så jag kommer nog hälla i mer bakpulver nästa gång också :)
Nu ska jag köpa apelsiner, nässpray och hostmeducin.

Jag älskar mitt jobb!

Jag tycker det är så fantastiskt kul att jobba! Självklart så har man perioder med ups'n'downs, men det så härligt att jobba med nåt man brinner för och som påverkar! Jag träffar fantastiskt många olika människor och får höra livshistorier. När de kommer till insikt om sig själva och utvecklas så gör jag det samtidigt! Fantastiskt lärorikt.


Sri Lanka om två veckor

Weeeeeeeee, jag är så himla lycklig nu! Igår bokade jag resan till Sri Lanka! Här är det snabba puckar, vaccinerade mig igår också innan jag ens hade bokat :)
Den 16/6 åker jag till Minna och paradiset Arugam Bay.

Puss!


RSS 2.0