HTC desire vs Iphone

Aaaaah, jag har sån jägarns beslutsångest!
Kan inte bestämma mig. Det står mellan dessa två:
http://www.esato.com/phones/compare.php?phone=604&cp=460
WHAT DO TO?!

Kommentarer
Postat av: Sandra

SV: Jag valde också mellan den och en iPhone. Än så länge är jag jättenöjd med min Desire, men jag har alrig testat iPhone så jag kan inte riktigt jämföra. Dock läste jag massor med recensioner och den fick väldigt bra omdömen, många jämförde den med iPhone. Plus att den är billigare :)

2010-05-09 @ 23:22:36
URL: http://faylinn.blogg.se/
Postat av: Natalie

Hej! Jag har inte hunnit få hem min HTC Desire ännu. Men anledning till att jag valde den är att man inte behöver tänka "om man ska orka surfa", eftersom att den laddar en sida blixtsnabbt. Det finns flera videos på youtube desire vs. iphone och den är överlägsen alla. Sedan har swedroid en grym recension om Desire och vad som skiljer den från andra telefoner. Samt att swedroid är ett gigantiskt forum där det står allt om appar till annat nördigt :)



Kul att du gillade gadden förresten, tack tack :)

2010-05-09 @ 23:40:47
URL: http://surething.blogg.se/
Postat av: Natalie

här har du länken förresten, http://www.swedroid.se/test-av-htc-desire#more-16206 tänkte att jag kunde ju vara snäll och ge den:D

2010-05-09 @ 23:46:03
URL: http://surething.blogg.se/
Postat av: Elin

Hej.



Det slutade faktiskt med att jag köpte en iphone och jag är supernöjd! Jag älskar att sitta och pilla på mobilen och jag älskar att spela spel på dom och på iphone ser spelen mycket bättre ut än på htc eftersom deras applikationer inte är lika bra som iphones. Den är också väldigt snabb och hackar inte som de flesta andra touchmobiler. Jag rekommenderar varmt att du väljer iphone :)

2010-05-10 @ 16:12:39
URL: http://elinfrojd.blogg.se/
Postat av: Helllaaaaaaaaa

Vilken rackans tur att vi valde olika så vi kan få det bästa av båda världar. Men attans vilken beslutsångest jag hade samt fortfarande har :)

2010-05-11 @ 09:40:32
URL: http://systervalcross.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0